Bestilling & Levering

Med et ordrebeløb fra 600 DKK betaler du ingen forsendelsesomkostninger. Hvis dit bestillingsbeløb er under beløbet på 600 DKK, er forsendelsesomkostningerne via GLS 50 DKK pr. ordre.

Under dit køb modtager du en estimeret leveringsdato. Bemærk, at den estimerede leveringsdato ikke er en garanteret tidsramme for din ordre. Den anslåede leveringstid beregnes automatisk på basis af produktets lager og levering til hovedstæder. Yderligere leveringstid kan kræves i fjerntliggende områder. Deluxerie er ikke ansvarlig for forsinkede forsendelser til fjerntliggende områder eller regioner, hvor posttjenester udføres på bestemte tidsplaner eller adresser uden for fastlandet. Vores virksomheds hovedkvarter og lager er placeret i Holland, og vi udfører vores aktiviteter fra dette sted. Vi har også lagre i andre lande. Hvis det produkt, du har bestilt, ikke er på lager i vores lager i nærheden af ​​dig, modtages det fra et andet Deluxerie-lager.

Du modtager en bekræftelse på forsendelsen, når din pakke forlader vores lager inklusive din Track & Trace-nummer. Dette sendes automatisk via e-mail til den e-mail adresse, du har angivet under dit køb. Alle vores forsendelser er forsikret under transporten. Sørg for, at du er klar til at acceptere din levering på leveringstidspunktet. Deluxerie påtager sig intet ansvar for mistede eller stjålne ordrer efter levering. Hvis din ordre er returneret til afsenderen på grund af utilgængelighed, forbeholder Deluxerie sig retten til at opkræve kunden for det andet forsøg.

Hvis du ikke har modtaget et Track & Trace-nummer, skal du også kontrollere din spambakke. Hvis du ikke kender din Track & Trace-nummer, eller hvis status på din levering ikke har ændret sig i flere dage på transportørens websted, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice så vi kan undersøge sagen for dig. I tilfælde af et problem vil Deluxerie kontakte kureren for at løse det hurtigst muligt.

Tjek din pakke, inden du accepterer levering. Hvis din pakke blev beskadiget under transit, skal du nægte at modtage den og informere transportøren.