Sikkerhedspolitik

Vi beskytter vores websted og andre systemer, som yder infrastruktur support til vores websted ved at træffe passende tekniske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændring eller distribution af dine data af uautoriserede tredjeparter. Dette giver dig mulighed for at føle dig sikker, mens du besøger vores hjemmeside. Beskyttelse af dit privatliv er et vigtigt emne for os. De personlige eller nødvendige data, som du giver os, vil kun blive brugt til at behandle dine ordrer og udføre forretningsprocessen på en sikker måde. Bortset fra det, bliver det aldrig brugt til kommercielle eller andre formål. Ved at afgive en ordre accepterer du vores fortrolighedspolitik og også vores vilkår og betingelser.

Ved at afgive en ordre accepterer du vores fortrolighedspolitik og også vores vilkår og betingelser. De oplysninger, du deler med os, bruges til at sikre kundetilfredshed, såsom at bekræfte og opdatere din ordre, sammenligne oplysningerne for uoverensstemmelser, forhindre svigagtig aktivitet, identificere produktpræferencer og SSL-certifikattjenester.

SSL-certifikat

Vi sikrer, at dine data behandles fortroligt og krypteres med SSL (Secure Socket Layer) -sikker serversoftware. Oplysningerne om din ordre (dit navn, efternavn, adresse, kreditkort og bankoplysninger) er fuldt krypterede og kan ikke læses af en tredjepart eller person. For at forstå dette er dette angivet med et lille “lås” -ikon i begyndelsen af adresselinjen lige før den internetadresse, du bruger. Som du også kan se på denne side: www.deluxerie.dk SSL-certifikat, sikkerhed og krypteringsteknologi.

Datasikkerhed

Vi garanterer sikkerheden for dine bankkort, transaktioner, ID-numre og andre former for personlige data, da de overføres sikkert mellem dig som kunde og vores domæne. Takket være SSL-sikkerhedsteknologien, der tjener til at overføre information mellem en kunde og en server, uden at den lækkes til tredjeparter. De overførte data beskyttes og bruges udelukkende til de formål, som kunden har givet sit samtykke til at gennemse det respektive websted.

PCI-overholdelse

DELUXERIE gemmer alle sine data sikkert hos en PCI-udbyder, der er kompatibel med betalingskortindustrien. Vi er meget erfarne og ved, hvor vigtigt det er at få kunden til at føle sig sikker, når man handler online. Vi er også opmærksomme på, at oplysninger, især kreditkortoplysninger, skal håndteres sikkert. PCI-overholdelse tjener til at optimere hvert korts sikkerhed under transaktionen, det kan være kredit, debet- eller betalingskort. Dette er et globalt accepteret sæt politikker designet til at beskytte kundens personlige oplysninger for at sikre dens sikkerhed under browsing og betaling. Det forhindrer også misbrug af personlige oplysninger og betalingsoplysninger.