Returpolitik

Opdateret 01.07.2020

Hos Deluxerie arbejder vi intensivt med 100% kundetilfredshed, løbende at forbedre vores servicekvalitet og levere produkter af høj kvalitet. Derfor har vi en meget fleksibel returpolitik, der aldrig skader vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med vores produkt, kan du returnere produktet inden for 30 dage efter fakturadatoen for refusion eller ombytning, forudsat at det opfylder returbetingelserne.

Alt du skal gøre for en retur er at indsende en returformular. For en hurtig og nem returproces skal du sørge for at vælge den rigtige type returmulighed og udfylde alle krævede felter på formularen. Din returanmodning behandles ikke, hvis de anmodede oplysninger mangler.

Efter at have sendt returformularen modtager du en bekræftelsesmeddelelse med returadressen.

Bemærk, at din returanmodning behandles baseret på de oplysninger, du indsender online.

Pak dine varer sikkert inden forsendelse. Vi anbefaler, at du returnerer din vare (r) forsikret og / eller registreret. DELUXERIE påtager sig intet ansvar for tab eller beskadigelse af din retur under transport.

Omkostningerne ved returforsendelse er ikke dækket af DELUXERIE og forbliver kundens ansvar.

Retur adresse:
DELUXERIE
Ambachtsweg 85
2641KW Pijnacker
Holland

Læs denne side omhyggeligt, inden du returnerer produktet til os.

Tilbagebetaling & Ombytning

Du kan returnere dit produkt for en refusion eller ombytte. Vores eneste anmodning om dette er at indsende din anmodning inden for 30 dage efter fakturadatoen oprettet for din relaterede ordre.

Din refusion skal opfylde alle nedenstående betingelser for at være berettiget til en fuld refusion af din købspris, hvis nogen af nedenstående betingelser ikke opfylder dine produkter, udløber din refusion eller ombytningsanmodning:

• Produkter har ingen brugsspor (f.eks. Form for skader, der viser, at produktet er brugt)
• Produkter, der ikke er egnet til returnering af sundhedsmæssige eller hygiejniske grunde
• Produkter med direkte hudkontakt med kønsområdet (strømpebukser, trusser, G-strenge, korsetter osv.)
• Originalforseglingen skal forblive intakt og ikke fjernes / afbrydes
• Produkter skal returneres komplette (dvs. inklusive originalemballage, faktura og alle andre dokumenter og materialer osv.)
• Produkter, der klart ikke er beregnet til en bestemt person.
• Produktet skal returneres til DELUXERIE inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre.

Refusionen foretages på samme måde som den oprindelige betalingsmetode eksklusive forsendelsesomkostninger. Bemærk, at dette kan tage op til 10 arbejdsdage, indtil beløbet er behandlet og overført til dit kontonummer.

Varer købt med kredit kan kun returneres til kredit. Butikskredit kan ikke konverteres til kontanter, overføres til en anden og / eller bruges til servicegebyrer såsom forsendelsesomkostninger.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam via e-mail på [email protected].