Viser 1–54 af 264 resultater


Lingeri Sæts

Lingeri udgør et afgørende basiselement i enhver garderobe. Det rette lingeri kan få dit tøj til at se endnu flottere og mere flatterende ud, mens det forkerte sæt tøj kan få hele dit outfit til at se skævt og underligt ud. Derfor er det meget vigtigt, at du finder de sæt lingeri, der både passer perfekt til netop din krop, men som du også føler dig komfortabel og attraktiv i.

Selvtillid når det gælder ens krop kan faktisk få et godt nøk opad hvis man finder det perfekte sæt lingeri som fremhæver formerne frem for at arbejde mod dem. Vi anbefaler at du går efter sexet lingeri sæts, da du så får både BH eller bodysuit, trusser og oftest hofteholder i ét køb. Det sikrer at alting passer sammen, og så er der oftest en stor chance for, at du samtidig får sparet nogle penge. Win-win!

Når du har fundet dit favorit lingeri sæt, så er det også en god idé at f.eks. købe flere trusser til den BH du har udset dig, hvis det er en del af sættet. Trusser skal vaskes mere end en BH, og ved at have flere matchende trusser og g-strenge på lager, kan du bruge dele af lingeri sættet flere gange inden vask. Det er især vores sorte lingeri sæts der er allermest populære og gerne dem, der har fine detaljer og blonder. Det kunne f.eks. være vores Patricia model, der består af en stram sort kjole i læderlook og med blonder hen over barmen som en fin kontrast. Det kan også være, at du mere er til de klassiske versioner, f.eks. Gisele sættet der har en klassisk sort blonde BH og matchende trusser og hofteholder, som ser elegant og tidsløst ud. Vi har lingeri sæts i et væld af farver og i alle prislag, så du kan få lækkert lingeri uanset budget.