Fortrydelsesret

Med et køb har du en lovbestemt overvejelsesperiode på 14 dage. DELUXERIE anvender fortrydelsesretten, hvis lovlige løbetid er 14 dage, som på sine kunder som 30 dage. Inden for en periode på 30 dage efter afgivelse af din ordre har du ret til at trække denne ordre tilbage uden yderligere begrundelse (juridisk fortrydelsesret). Du skal underrette os skriftligt eller via vores tilbagebetalingsformular. Hvis varerne allerede er leveret, kan du trække din ordre tilbage inden for 30 dage ved at returnere de allerede leverede vare/varer.

Konsekvenser af fortrydelsesretten:
I tilfælde af, at tilbagekaldelsen er vellykket, returneres varer, tjenester eller midler, der er deklareret af begge parter, og eventuelle akkumulerede midler frigives. Hvis varerne er beskadiget efter levering, skal kunden betale erstatning. For at undgå kompensation anbefaler vi dig ikke at bruge de varer, der kan føre til et værdi fald. Hvis du skylder erstatning som følge af skader på produkterne, trækkes det fra det beløb, der tilbagebetales til dig.

Hvad er undtagelserne fra fortrydelsesretten?
Nedenfor finder du en liste over de vigtigste undtagelser fra fortrydelsesretten.

1. Rejse, transport, indkvartering, catering eller andre fritidsaktiviteter.
2. Enkelt magasiner eller aviser.
3. Bemærk: Hvis du tegner et abonnement på et magasin eller avis via internettet, telefon eller på gaden, gælder overvejelsesperioden på 14 dage!
4. Produkter, som du specielt har lavet, f.eks. En skræddersyet dragt, tryksager, et fotoalbum eller smykker efter dit eget design.
5. Produkter, der hurtigt kan ødelægges eller har en begrænset holdbarhed, såsom mad eller blomster.
6. Produkter, der ikke kan returneres af sundhedsmæssige eller hygiejniske grunde. Du må ikke bryde forseglingen efter levering, ellers har du ikke længere ret til en refundering. Eksempler inkluderer Lingeri, badetøj m.m.
7. En telefonordre eller en ordre via internettet fra et firma, der ikke fokuserer på fjernsalg, for eksempel en telefonordre fra en slagter.
8. CD’er og DVD’er, hvor forseglingen er brudt efter levering.
9. Køb et digitalt produkt (film, musik, spil), som du kan downloade via internettet, med angivelse af, at du vil have det inden for 14 dage, og at du har erklæret, at du ikke ønsker at tage din overvejelsesperiode op. Sælgeren skal bekræfte dette, før produktet downloades.
10. Nødreparationer: hvis du beder et firma om at komme forbi til en reparation eller vedligeholdelse, der ikke kan vente, for eksempel i tilfælde af en lækage eller et ødelagt varmesystem.
11. En tjeneste (f.eks. Malerjob), der allerede er klar inden for overvejelsesperioden. Du skal udtrykkeligt have accepteret starten inden for afkølingsperioden og erklæret, at du afviser afkølingsperioden.

Vær opmærksom; i betragtning af arten af vores virksomhed og arten af vores varer er især udelukkelsen af fortrydelsesretten under nummer 6 meget relevant.

Tilbagetrækningen er gratis for vores kunder. Hvis du har betalt din faktura, skal det betalte beløb refunderes senest 14 dage efter modtagelsen af tilbagetrækningserklæringen, forudsat at DELUXERIE har modtaget din retur.

Du skal også få en tilbagebetaling af leveringsomkostningerne, medmindre du udtrykkeligt har valgt en dyrere leveringsmetode end den billigste standardlevering, der tilbydes (du bærer derefter meromkostningerne). Du bærer de (mulige) direkte omkostninger ved returnering af varerne.

Ordreannullering

Annullering af en ordre kan kun foretages, hvis din ordre endnu ikke er afsendt eller ikke er klar til afsendelse (du kan se status for din ordre ved at logge ind på din konto). Din ordre kan ikke annulleres, efter at den er afsendt. Hvis du anmoder om annullering efter at din ordre er blevet afsendt, skal du følge de trin, der er specificeret i vores returpolitik da betingelserne specificeret i vores returpolitik vil gælde.